UPM ProFi Floor -laatta: Helposti tyylikästä

Kivipintaa muistuttava UPM ProFi Floor -komposiittilaatoitus tuo sisätiloihin uutta tyyliä. Laatta soveltuu katetuille parvekkeille ja talvipuutarhoihin. Värivalikoiman kolme raikasta sävyä ovat saaneet innoituksensa Suomen luonnosta. Helpon asennuksen ja edistyneiden ominaisuuksien ansiosta UPM ProFi Floor on erinomainen lattiaratkaisu esimerkiksi liike- ja näyttelytiloihin sekä messuosastoille.

Horizontal divider
Horizontal divider

Ominaisuudet: tyylikäs UPM ProFi Floor -laatta

Suunnitellut 
Artek Studio

Artek Studion suunnittelema UPM ProFi Floor on upea lattialaattamallisto. Legendaarisen arkkitehdin ja muotoilijan Alvar Aallon ystävineen vuonna 1935 perustama Artek tunnetaan yhtenä modernin muotoilun innovatiivisimmista nimistä.

Kiveä muistuttava elegantti pinta

UPM ProFi Floor -laattavalikoiman kiveä muistuttavat kauniit pinnat tuntuvat jalan alla lämpimiltä ja pehmeiltä. Floor-komposiittilaatat valmistetaan samasta edistyksellisestä komposiittimateriaalista kuin UPM ProFi Deck -terassilaudat.

Helppo asentaa

UPM ProFi Floor -laatat on suunniteltu katetuille parvekkeille ja talvipuutarhoille: laatat tulee asentaa katetuille alueille.  Komposiittilaatat on helppo asentaa käden käänteessä: levitä tasaiselle alustalle ja yhdistä X-kiinnikkeillä.

Kestävät värit

Puu- ja selluloosakuidut on upotettu tarkoin valikoituihin polymeereihin, mikä takaa tuotteiden säänkestävyyden. Edistyksellinen komposiittiteknologia antaa tuotteille perinteisiä komposiitti- ja puuterasseja paremman suojan UV-säteitä vastaan, joten värit säilyvät kauemmin haalistumatta.

Kestävä kitkapinta

Laatat tuntuvat miellyttäviltä paljaan jalan alla, mutta kestävät myös korkokengillä astelun. UPM ProFi Floor -komposiittilaattojen kitkapinta ei ole liukas märkänäkään.

Kierrätetty ja myrkytön

UPM ProFi Floor -laatat valmistetaan jopa 50-prosenttisesti kierrätyskuiduista ja -polymeereistä. Ne ovat myrkyttömiä, eikä niissä ole PVC:tä.

Värit: Marmorinvalkoinen, yönmusta, kivenharmaa​
Mitat: L 400mm, P 400mm, K 28mm
4 kpl/pakkaus
Materiaalitarve/m2 (noin) 6+ laattaa
 
Yleisesite (PDF) »
Tekniset tiedot (PDF) »

​UPM ProFi Floor -laatat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Horizontal divider

​UPM ProFi Floor -laattapakkaus

UPM ProFi Floor -laattapakkaus sisältää 4 laattaa ja asennukseen tarvittavat X-kiinnikkeet.

UPM ProFi -yleisesite (PDF) »
Lisävarusteet »

UPM ProFi Floor -komposiittilaatat

​UPM ProFi X-kiinnikkeet

Piilokiinnitys, väri musta.

Horizontal dividerFloor-laattojen asennus

UPM ProFi Floor -laattojen asennus on nopeaa ja helppoa: aseta laatat kovalle, tasaiselle pinnalle ja liitä ne toisiinsa patentoiduilla X-kiinnikkeillä. Komposiittilaatat tulee asentaa katetuille alueille (tilapäistä taipumista voi ilmetä, jos vesi jää laattojen alle). Laatat voi kiinnittää toisiinsa kulmista tai sivusta, joten niitä voi yhdistellä eri tavoin.

Asennusohjeet (PDF, englanniksi) »

Asennus »
Löydä lähin Floor-laatan asennuspalvelu »Huolto ja puhdistus

Kaikki ulkopintojen rakennusmateriaalit vaativat jonkin verran huoltoa ja puhdistusta. Säännöllinen puhdistus pitää UPM ProFi Floor -komposiittilaatoituksen kauniina vuosien ajan.
Jos pinta, jolle laatat on asennettu, kastuu, UPM suosittelee, että laatat nostetaan ylös
ja lattiapinnan sekä laattojen alapinnan annetaan kuivua. Sen jälkeen laatat voidaan laittaa takaisin paikoilleen.Ympäristötietoa

UPM ProFi puumuovikomposiitti (WPC) on ensimmäinen teollisen mittakaavan ratkaisu tarralaminaattijätteen hyötykäyttöön.

Ympäristötietoa »