UPM ProFi -terassimateriaali ammattiasentajille ja pihasuunnittelijoille

UPM ProFi terassimateriaali

​Ammattiasentajien sivut on tarkoitettu avuksi UPM ProFi -komposiittituotteiden asennukseen. Sivusto sisältää kattavat ohjeet erilaisiin terassiasennuksiin, koulutettujen asentajien tietokannan, teknisen tukipalvelun, materiaalinäytteitä, esitteitä, kuvagallerian, verkkopohjaisen suunnittelutyökalun ja tuotteiden takuutiedot. Luotettavan tukipalvelun tarjoaa yhtiö, jonka liikevaihto on yli 10 miljardia euroa ja joka työllistää yli 19 600 työntekijää.

Horizontal divider

Ammattiasentajien koulutus

UPM ProFi terassimateriaali | Ammattiasentajien koulutus

​Ammattilaisille tarkoitetussa UPM ProFi -koulutuksessa (Professional Installer Programme, PIP) terassimateriaalin asiantuntijat antavat vinkkejä vaatimpiin asennuskohteisiin. Koulutuksen tarkoituksena on myös ohjata kiinnostuneet yksityishenkilöt ja projektisuunnittelijat ottamaan yhteyttä koulutettuihin komposiittiasentajiin.

Ryhdy Gold-tason asentajaksi

Haluamme kiittää sitoutuneita asentajiamme kutsumalla heidät uuteen Gold-tason asentajaryhmään. Voimme tehostaa liiketoimintaasi tarjoamalla sinulle lisää näkyvyyttä UPM ProFin markkinointikanavissa sekä mahdollisuuden kehittää puumuovikomposiittialan osaamistasi.

Lisätietoja saat paikalliselta myyntiedustajalta tai ottamalla yhteyttä UPM Biocomposites -yksikön viestintäosastoon sähköpostitse (upmprofi@upm.com).

UPM ProFi -ammattiasentajien koulutus »

Horizontal divider

Extranet ammattilaisille

​UPM ProFin uusi extranet sisältää monia hyödyllisiä ohjeita ja neuvoja asentajille. Sivuilta löytyvät muun muassa ammattilaisten asennusopas, komposiittituotteidemme asennusohjeita sekä kalenteri asentajakoulutukseen osallistumista varten.

Huomaathan, että palvelu on tarkoitettu vain ammattikäyttöön henkilöille, joille on myönnetty pääsyoikeus. Jos olet kiinnostunut käyttämään palvelua, ota yhteys UPM Biocompositesin viestintään.
 
Extranet ammattilaisille »
UPM ProFi Deck -terassimateliaali | Extranet ammattilaisille
Horizontal divider

Uuden sukupolven terassimateriaali

UPM ProFi terassimateriaalien ominaisuudet 

​Kaikki UPM ProFi -tuotteet on suunniteltu säänkestäviksi. Toisin kuin perinteisissä puumuovikomposiiteissa, UPM ProFin pinta on suljettu (ei harjattu) ja kuidut on täysin koteloitu, joten tuotteilla on ylivoimainen tahrankestävyys ja ne kestävät hyvin kosteutta. UPM ProFi on kuitenkin luonnollisemman tuntuinen kuin muovipäällystetyt laudat ja sen kuidut on läpikotaisin suojattu.

UPM ProFi -tarina »

Horizontal divider

UPM ProFi ​-komposiittiterassituotteet

​UPM ProFi tarjoaa kaksi erilaista komposiittiterassivalikoimaa, Design Deck ja Classic Deck.

Kivipintaa muistuttava Design Deck -terassivalikoima tuo ulkotiloihin uutta tyyliä. Valikoiman ominaisuudet:

 • Suljettu pinta: ylivoimainen tahrankestävyys
 • Ligniinitön materiaali takaa kestävät värit
 • Polypropeeni-materiaali on iskun- ja naarmunkestävä
 • Voidaan asentaa ilman kallistusta
 • Optimoitu profiili: erinomainen kestävyys/paino-suhde
 • Pitävä kitkapinta myös märkänä
 • Kierrätetty, kierrätettävä, ei sisällä PVC:tä
 • Riippumaton laadunvarmistus, palkittu kansainvälisesti

 
UPM ProFi Deck 150 on Design Deck -valikoiman lippulaiva. Erikoiskäyttökohteisiin on saatavilla UPM ProFi Deck 150 UV+. Muita valikoiman tuotteita ovat UPM ProFi Patio ja UPM ProFi Terra 127.

Tutustu UPM ProFi Design Deck -valikoimaan »

UPM ProFi terassimateriaali | UPM ProFi Design Deck -valikoima
UPM ProFi terassimateriaali | UPM ProFi Classic Deck -valikoima

​UPM ProFi Classic Deck -terassivalikoiman ylelliset tuotteet tuntuvat ja näyttävät trooppiselta lehtipuulta. Valikoiman ominaisuudet:

 • Lehtipuulaudan ylellisyys
 • Ylivoimainen tahrankestävyys
 • Erittäin iskunkestävä
 • Pitävä kitkapinta myös märkänä
 • Voidaan asentaa ilman kallistusta
 • Kierrätetty, kierrätettävä, ei sisällä PVC:tä
 • Riippumaton laadunvarmistus, palkittu kansainvälisesti

Classic-valikoima sisältää amerikkalaisesta puna- ja valkotammikuidusta valmistetun UPM ProFi Lifecycle -tuotesarjan.

Tutustu UPM ProFi Classic Deck -valikoimaan »

UPM ProFi terassimateriaalien merkinnät
Horizontal divider
​Puumuovikomposiittilautojen lisäksi UPM ProFi -valikoimaan kuuluu erilaisia lisävarusteita, laadukas aitajärjestelmä, erittäin helppohoitoinen ulkoverhousratkaisu sekä helposti asennettava design-lattialaattamallisto.
 
Tutustu komposiittituotteisiin »
UPM ProFi terassimateriaalien lisävarusteet
Horizontal divider

Huolto ja kunnossapito

UPM ProFi terassimateriaalien huolto ja puhdistus
​UPM ProFi -komposiittiterassituotteet ovat erittäin helppohoitoisia. Tuotteiden pinta on suljettu, kuidut on täysin koteloitu polymeeriin ja ultraviolettisuoja on vahva.

Puuterasseista tuttua hiontaa, öljyämistä tai lakkausta ei tarvita. Kaikkia ulkotilojen rakennusmateriaaleja kannattaa kuitenkin huoltaa ja puhdistaa jonkin verran.

Tavallisesti riittää ajoittainen pesu painepesurilla tai vesiletkulla ja harjalla. On myös tärkeää varmistaa ilmankierto terassin kaikilta reunoilta, jotta likaa tai roskia ei kerry terassin alle tai päälle. (UPM ProFi -alumiinikiskot ja -saumanauhat estävät likaa ja roskaa putoamasta lautojen väliin.)

Seuraavissa linkeissä on lisätietoja terassin normaalista huollosta ja kunnossapidosta.
 
UPM ProFi Deck -hoito-ohjeet (PDF) »
UPM ProFi Lifecycle -hoito-ohjeet (PDF) »
Horizontal divider
UPM ProFi terassimateriaalit suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Saksassa ja USA:ssa

​UPM ProFi -komposiittiterassituotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Ne kestävät pitkään vaikeimmissakin olosuhteissa. UPM ProFi -komposiittiterassit soveltuvat todistetusti yhtä lailla Lapin paukkupakkasiin kuin Dubain paahtavaan kuumuuteen. Tuotteiden takuu kattaa rakenteen kestävyyden tuotteen ja käyttötarkoituksen mukaan määritetyn ajanjakson ajan. Täydet takuutiedot saa UPM ProFi -jakelukumppaneilta..

UPM ProFi -komposiittiterassituotteiden jälleenmyynti »
Takuutiedot Extranetissä »

​UPM - The Biofore Company

UPM The Biofore Company
​UPM on ympäri maailmaa toimiva metsäteollisuuden edelläkävijä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli yli 10 miljardia euroa, ja sillä on toimintaa 65:ssä ja tuotantolaitoksia 13 maassa. UPM:n palveluksessa on noin 19 600 työntekijää maailmanlaajuisesti. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä..

UPM - The Biofore Company »