UPM - The Biofore Company

UPM Bifore-yhtiö

UPM on maailmanlaajuinen Biofore-yhtiö: sillä on noin
19 100 työntekijää, ja sen vuoden 2017 liikevaihto oli 10 miljardia euroa. UPM:n ydinliiketoiminta perustuu kuitu- ja biomassapohjaisiin ratkaisuihin sekä kierrätettyihin ja kierrätettäviin raaka-aineisiin ja tuotteisiin.

› Biometsäteollisuudesta kestävää tulevaisuutta
› Palkittu ja arvostettu Biofore-yhtiö

Horizontal divider

​​
Biometsäteollisuus rakentaa kestävää tulevaisuutta

Yhtiön kasvu pohjautuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja innovaatioon. UPM toimii kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Paper ENA (Eurooppa ja Pohjois-Amerikka) ja UPM Plywood.

UPM:n tuotteet valmistetaan vastuullisesti hankituista, uusiutuvista raaka-aineista. Ne tarjoavat vaihtoehtoja uusiutumattomista, fossiilisista raaka-aineista valmistetuille tuotteille.

UPM:llä on tuotantolaitoksia 12 maassa, ja yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä. UPM on saanut kestävästä toiminnastaan useita kolmannen osapuolen tunnustuksia ja palkintoja.

Klikkaa UPM.fi »
UPM Biofore lehti »
Lue lisää UPM kiertotaloudesta »

Tietoa UPM:stä 

Horizontal divider

Palkittu ja arvostettu Biofore-yhtiö

DJSI - kestävän kehityksen indeksi

UPM listattiin vuonna 2014 Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin kolmatta kertaa peräkkäin. – UPM listattiin Dow Jonesin eurooppalaiseen ja globaaliin kestävän kehityksen indeksiin (DJSI) alan johtavana toimijana vuosiksi 2014–2015. Indeksi käyttää luokkansa paras -lähestymistapaa, jossa mukaan luetaan kaikilla toimialoilla yritykset, jotka suoriutuvat kilpailijoitaan paremmin kestävän kehityksen mittareilla arvioituna.

Ethical Winner - vastuullisuus

UPM voittaja 2012, ehdolla 2013.

Sustainability Leaders Awards 2013 - kestävä kehitys

UPM ehdolla 2013 kestävien tuoteinnovaatioiden kategoriassa.

CDP - ilmastonmuutos

UPM nimettiin materiaaliteollisuuden johtavaksi yhtiöksi CDP:n metsäohjelmassa vuonna 2013. – UPM sijoittui korkealle Nordic Climate Change Disclosure -indeksissä ja sai parhaat pisteet ilmastonmuutokseen liittyvien ongelmien ymmärtämisessä..

UPM Biofore-yhtiö on palkittu ja arvostettu