UPM Biocomposites: komposiittivalmistaja

UPM Biocomposites - komposiittivalmistaja

UPM Biocomposites kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy korkealuokkaisia rakennusteollisuuden ulkokäyttöön tarkoitettuja komposiittituotteita sekä monipuolisia teollisuus- ja kuluttajatuotteita. UPM Biocomposites on yksi Euroopan suurimmista luonnonkuituperäisen komposiitin valmistajista, ja sillä on tuotantolaitoksia Suomessa ja Saksassa. UPM Biocomposites on osa UPM:n uusia liiketoimintoja.

Horizontal divider

Kestäviä komposiittimateriaaleja

UPM Biocomposites valmistaa uusia korkealaatuisia tuotteita ja materiaaleja selluloosakuiduista ja polymeereistä. UPM ProFi -valikoiman PEFC-sertifioidut ulkotilojen komposiittituotteet on valmistettu kierrätetyistä raaka-aineista ja voidaan kierrättää elinkaarensa lopussa. Niiden tekniset ominaisuudet ovat selvästi perinteisiä puumuovikomposiittituotteita paremmat.

UPM Biocomposites | UPM ProFi tuotteet

​UPM Formi on uusi innovatiivinen materiaali, joka on valmistettu FSC-/PEFC-sertifioidusta puhtaasta ensiöselluloosakuidusta ja teknisistä polymeereistä. UPM Formi -granulaatin koostumus soveltuu ruiskuvalutuotantoon, suulakepuristukseen ja muotopuristukseen. Sen avulla voidaan pienentää hiilijalanjälkeä ja luoda laadukkaampia tuotteita kuin perinteisistä muovimateriaaleista.

Innovatiivisten UPM Formi- ja UPM ProFi -materiaalien patentoitu valmistustekniikka on kehitetty UPM:n omassa tutkimus- ja kehitysyksikössä.

Horizontal divider

​Palkittu ja tunnustettu komposiittivalmistaja

Uuden, kestävän kehityksen mukaisen UPM ProFi -materiaalin kehitystyö perustuu innovaatioon, jolle on myönnetty useita arvostettuja palkintoja. .

​Green Good Design - kestävä kehitys

Myönnettiin UPM ProFille vuonna 2010. Palkinto on kansainvälinen tunnustus, joka myönnetään parhaille kestävän kehityksen ratkaisuille ja materiaaleille. Green Good Design -palkinnon myöntää The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ja The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.

Paysalia - maisema-alan messut

Ranskan suurimpien maisema-alan messujen yleisö valitsi UPM ProFin vuoden 2009 parhaaksi tuotteeksi.

UPM Biocomposites - Palkittu komposiittivalmistaja

Sustainable Innovation Management - kestävä kehitys

Myönnettiin UPM:lle Best Innovator -tapahtumassa Saksassa vuonna 2010 UPM:n kestävää kehitystä tukevasta työstä. Vuotuisen kilpailun järjestävät kansainvälinen konsultointipalveluyhtiö A.T. Kearney ja Saksan suurin viikoittainen liiketalouslehti WirtschaftsWoche, ja siinä palkitaan yhtiöitä, joiden johto on osoittanut erityistä innovatiivisuutta.