Kestävää kauneutta - UPM ProFi terasseja vuosilta 2007-2012

Kestävää kauneutta | UPM ProFi terasseja vuosilta 2007-2012

​UPM ProFi ollut jo 10 vuoden ajan yksi Euroopan johtavista puumuovikomposiittiterassien valmistajista. Juhlavuoden kunniaksi käydään katsomassa UPM ProFin ensimmäisten tuotantovuosien 2007–2012 aikana asennettuja terasseja. UPM ProFi ‑terasseja on asennettu eri puolille Eurooppaa kaiken tyyppisiin ympäristöihin, kuten Välimeren rannikolle ja Lappiin, laskettelukeskuksiin ja kaupunkien keskustoihin sekä koteihin, ravintoloihin ja stadioneille.

UPM ProFi Deck ‑terassi kestää aikaa, ja se on vielä 10 vuotta asentamisen jälkeenkin raikkaan modernin näköinen ja ominaisuuksiltaan erinomainen. Kohteiksi on valittu terasseja erilaisista maista ja sääolosuhteista, kuten Lapin pakkaskeleistä ja Etelä-Ranskan lämmöstä. Juhlavuoden aikana lisätään uusia kohteita.

Horizontal divider

​UPM ProFi - Kestävää kauneutta

Horizontal divider

​UPM ProFi Deck -terassilaudat näyttävät edelleen hyvältä, vaikka niiden päällä on kävelty paljon ja niiden päälle on pudonnut ruokaa.

Rugby-stadion, Ranska »

Kestävää kauneutta | UPM ProFi Deck LOU rugby stadioni, Ranska
Kestävää kauneutta | UPM ProFi Deck Piano Paviljonki, Suomi

Lahden Vesijärven rannalla sijaitseva puurakenteinen Piano Paviljonki on täydellinen paikka nauttia kahvista, taiteesta ja maisemista. Kahvilan rakentaminen saatiin päätökseen 2008 kesäkuussa. Rakentajat pyrkivät käyttämään uusia ympäristöystävällisiä materiaaleja kahvilan rakenteissa. UPM ProFi lankku valittiin terassimateriaaliksi ja arkkitehdin toiveiden perusteella UPM ProFi loi uuden marmorinvalkoisen erikoisvärin projektia varten.

Piano Paviljonki, Suomi »

UPM ProFi ‑terassit uhmaavat ansiokkaasti luonnonvoimia ympäri maailmaa, niin Lapin pakkasissa, sateisessa Skotlannissa kuin Dubain lämmössäkin. Kaikissa UPM ProFi ‑terassilaudoissa on luja ydin, jonka rakenne pysyy vahingoittumattomana, vaikka terassi asennettaisiin suoraan maahan tai veden alle. Kaikissa laudoissa on suljettu pinta, joka takaa erinomaisen tahrankestävyyden. UPM ProFi Deck ‑terassilaudat on suunniteltu kestämään kovia iskuja – kovillakin pakkasilla.

Saariselkä, Suomi »
Kestävää kauneutta | UPM ProFi Deck Saariselkä, Suomi
Horizontal divider
Horizontal divider